Распоред на натпревари за Куп на Македонија за сезона 2017/18 година

Објавено на 01 Септември, 2017 во Куп на Македонија


Во продолжение распоредот на натпреварите за Куп на Македонија за сезона 2017/18

Двојки Куп 2017-2018-16 екипи.pdf    
   
А репрезентација