Распоред на делегати за Куп на РМ, сезона 2017/18

Објавено на 07 Септември, 2017 во Куп на Македонија


Во продолжение распоредот на делегати за Куп на РМ сезона 2017/18

 Распоред на делегати Куп на РМ 2017-2018.pdf    
   
Актуелности

22.05.2018    Вести

Купот на Македонија ќе биде пренесуван и на знаковен јазик

Во обезбедувањето знаковен превод на финалето од Купот на Македонија меѓу Пелистер и Шкендија, ФФМ и Национална спортска...

Календар

24 Мај

17:00 Азербејџан - Македонија
    У21 пријателска

27 Мај

17:00 Азербејџан - Македонија
    У21 пријателска
А репрезентација