Распоред на делегати Куп на РМ 1-8 финале 1 натпревар

Објавено на 25 Септември, 2015 во Куп на Македонија


Во продолжение можете да го погледнете распоредот на делегати Куп на РМ 1-8 финале 1 натпревар

Распоред на делегати Куп на РМ 2015-2016 1-8 финале 1 натпревар.pdf    
   
А репрезентација