Распоред на делегати - Куп на Македонија 1/16 финале

Објавено на 14 Август, 2017 во Куп на Македонија


Во продолжение распоредот на делегати за 1/16 финале од Куп на Македонија

Распоред на делегати Куп на РМ 2017-2018.xlsx    
   
А репрезентација