Промена на термини во Втора МФЛ Исток и Запад

Објавено на 23 Март, 2018 во Втора МФЛ, Вести


Поради неповолни временски услови Комисијата за натпревари на ФФМ одлучи да се направи измена во календарот за натпревари во Втора МФЛ Исток и Запад според следниов редослед:

18 коло – 31.03.2018 во 15:00 часот

19 коло – 07.04.2018 во 16:00 часот

20 коло – 14.04.2018 во 16:00 часот

21 коло – 17.04.2018 во 16.00 часот
   
   
Актуелности

17.04.2018    Вести

Академијата на ФФМ оствари четири победи на пет натпревари на турнирот во Ереван

Нашиот Матеј Георгиев беше прогласен за најдобар фудбалер на турнирот на кои само Македонија беше претставувана од Акаде...

Календар
А репрезентација