Практикум за Годишен лиценцен семинар за доктори и Физиотерапевти

Објавено на 20 Ноември, 2017 во Антидопинг


Во прилог Практикум за Годишен лиценцен семинар за доктори и Физиотерапевти:

FDEP workshop 3 manual - draft1 copy prevod mk.pdf    
   
Актуелности

17.04.2018    Вести

Академијата на ФФМ оствари четири победи на пет натпревари на турнирот во Ереван

Нашиот Матеј Георгиев беше прогласен за најдобар фудбалер на турнирот на кои само Македонија беше претставувана од Акаде...

Календар
А репрезентација