Почнува семинарот за едукација на тренери специјалисти

Објавено на 06 Септември, 2016 во Вести, Семинари


Центарот за Едукација при Фудбалска Федерација на Македонија согласно УЕФА тренерската конвенција и програмата за едукација на тренери специјалисти  ја почнува обуката на тренери на голмани со организација на семинар за добивање на Национална Б лиценца за тренери на голмани.

Семинарот ќе се одржи во Куќата на Фудбалот на ФФМ во Скопје и на терените на тренинг центарот “Петар Милошевски“ и почнува на 6 Септември 2016 во 11.30 часот.

За овој семинар УЕФА одреди ментор. Г-дин Јан Ерик Стиненсен, кој ќе ја набљудува организацијата и реализацијата на програмата.

Со почит,

Центар за едукација
   
   
Актуелности

17.04.2018    Вести

Академијата на ФФМ оствари четири победи на пет натпревари на турнирот во Ереван

Нашиот Матеј Георгиев беше прогласен за најдобар фудбалер на турнирот на кои само Македонија беше претставувана од Акаде...

Календар
А репрезентација