Планирани судии и контролори за 30 коло од Прва МФЛ

Објавено на 26 Април, 2017 во Прва МФЛ


Жребот за 30 и 31 коло Прва МФЛ ќе се спроведе на 28 април 2017 година (петок) во прес салата на ФФМ со почеток во 12:00 часот.

Во продолжение планирани судии и контролори за 30 коло

Zafateni sudii i kontrolori 30 kolo.doc    
   
Актуелности

15.09.2017    Вести

Влог во развој на женскиот фудбал во Македонија

Фудбалската Федерација на Македонија вложува во развојот на фудбалот во сите сегменти и нивоа од играта, и во таа насока...

Календар

06 Окт

15:00 Македонија - Србија
    У21 квалификации за Европско
20:45 Италија - Македонија
    А репрезентација квалификации за Светско

09 Окт

20:45 Македонија - Лихтенштајн
    А репрезентација квалификации за Светско
А репрезентација