Планирани судии и контролори за 21 коло Прва МФЛ

Објавено на 01 Март, 2017 во Прва МФЛ


Жребот за 21 коло Прва МФЛ ќе се одржи на 3 март 2017 година (петок) во прес салата на ФФМ со почеток во 12:00 часот.

Во прилог зафатени судии и контролори за Прва МФЛ 21 коло

Зафатени судии и контролори Прва МФЛ 21 кoлo.pdf    
   
А репрезентација