Планирани судии и контролори за 14 коло Прва МФЛ, сезона 2017/18

Објавено на 03 Ноември, 2017 во Прва МФЛ


Во продолжение планирани судии и контролори за 14 коло Прва МФЛ.

Жребот е планиран на 3 ноември 2017 година (петок) во ПРЕС салата на ФФМ во 12:00 часот

Zafateni sudii i kontrolori 14 kolo.doc    
   
Актуелности

22.11.2017    Вести

Нашиот Јане: „Кога играм фудбал се чувствувам како сите други“

Тоа што е врзан за количка не го спречува 9 годишниот Јане да игра фудбал во секоја прилика....

17.11.2017    Вести

Одржани семинари / советувања за родители чии деца се членови во клубовите во детските лиги на ФФМ

Одделот за Грасрут фудбал и Центарот за Едукација на ФФМ а во склоп на обврските од УЕФА грасрут програмата и својата пр...

Календар
А репрезентација