Парови за КУП 1-4 Финале за млади категории

Објавено на 13 Октомври, 2015 во Младински Куп, Вести


Во продолжение можете да ги погледнете паровите за Куп 1/4 финале за младите категории

Парови за КУП 1/4 Финале за млади категории.pdf    
   
А репрезентација