Официјални лица за првите полуфинални КУП натпревари

Објавено на 12 Март, 2018 во Куп на Македонија


Во продолжение официјалните лица за првите полуфинални КУП натпревари

Polufinale KUP prvi natprevari.pdf    
   
А репрезентација