Македонска Каменица го доби својот „Дом на Спортот“

Објавено на 13 Мај, 2017 во Вести


Каменица Саса ја доби својата „Куќа на Спортот". Денеска официјално беше пуштен во употреба објектот наменет за фудбалските екипи и спортски работници. Со свеченото отворање Македонска Каменица доби нов, модерен спортски центар, се со цел остварување подобри резултати во иднина.

На отворањето присуствуваше и генералниот секретар на ФФМ, Филип Поповски, а по повод отворањето на „Куќата на спортот“, ветераните од ФК „Каменица- Саса“ и поранешни репрезентативци на Македонија одиграа ревијален фудбалски натпревар.
   
   
А репрезентација