Листа на клубови за натпреварувачката сезона 2018/2019

Објавено на 29 Јуни, 2018 во Прва МФЛ, Втора МФЛ, Вести


Во продолжение листата на клубови кои низ натпреварувањата се пласираа за настап во наведените првенства за натпреварувачката сезона 2018/2019. 

ЛИСТА НА КЛУБОВИ ЗА НАТПРЕВАРУВАЧКА СЕЗОНА 2018-19.docx    
   
А репрезентација