Комисија за натпреварување: Одложено 15. коло во Втора МФЛ

Објавено на 27 Февруари, 2018 во Втора МФЛ, Вести


Комисијата за натпревари при Фудбалската федерација на Македонија поради временските неприлики донесе одлука да го одложи 15. коло во Втора МФЛ. Натпреварите ќе се одиграат на 6. март 2018. година. 

Во продолжение одлуката на Натпреварувачаката комисија на ФФМ.

Втора МФЛ - Одлука за одложување.pdf    
   
А репрезентација