Извлекувањето на паровите за новата сезона во Прва МФЛ ќе се одржи на 01. август

Објавено на 24 Јули, 2018 во Прва МФЛ, Вести


Извлекувањето на паровите за натпреварувачката сезона 2018/19 од Прва МФЛ ќе се одржи на 01. август 2018. (среда) во 12:00 часот во „Куќа на фудбалот“. 

Почетокот на натпреварувачката сезона 2018/19 се презакажува за 12. август 2018. (недела), поради комплетирање на документацијата во процесот за лиценцирање на клубовите за претстојната сезона. 

Сите клубови се поканети со свој претставник да го следат извлекувањето на паровите за натпреварувачката сезона 2018/2019 во Прва МФЛ. 
   
   
Актуелности
Календар

03 Сеп

00:00 Австрија - Македонија
    Женска А репрезентација квалификации за Европско

05 Сеп

20:45 Израел - Македонија
    А репрезентација квалификации за Европско

09 Сеп

20:45 Летонија - Македонија
    А репрезентација квалификации за Европско

10 Сеп

16:00 Македонија - Фарски Острови
    У21 квалификации за Европско
А репрезентација