Извлекување на парови за Втора МФЛ, Куп на Македонија и млади категории

Објавено на 01 Август, 2017 во Вести


Во петок, 4. август во 12:00 часот во хотел „Континентал“ ќе се изврши извлекување по што ќе биде одреден распоредот за натпреварувачката сезона 2017/2018 за млади категории во рамки на системот на Фудбалска федерација на Македонија. 

На 07. август во 11:00 часот во „Куќа на фудбалот“ ќе се оддржи извлекувањето на паровите за следната натпревареувачка сезона 2017/18 од Втора МФЛ и Куп на Македонија 

Сите клубови се поканети да испратат свој претставник на извлекувањето.  

   
   
А репрезентација