Известување УЕФА Б лиценца

Објавено на 06 Јуни, 2014 во Семинари


Сите тренери кои имаат доставено апликација аза учество на курсот за УЕФА Б лиценца треба да бидат во Хотел Истатов - Нов Дојран на 8 јуни, 2014 година  (недела) најдоцна до 11.30 ч. Со себе треба да понесат спортска опрема за учество во практичниот дел од семинарот.

Контакт лице од ФФМ: Марио Ѓурчиновски 070/293 425
   
   
Актуелности
Календар

20 Окт

11:00 Фарски Острови - Израел
    У17 квалификации за Европско
14:30 Шпанија - Македонија
    У17 квалификации за Европско

23 Окт

11:00 Шпанија - Фарски Острови
    У17 квалификации за Европско
14:30 Израел - Македонија
    У17 квалификации за Европско

26 Окт

14:30 Македонија - Фарски Острови
    У17 квалификации за Европско
14:30 Израел - Шпанија
    У17 квалификации за Европско

16 Ное

20:45 Лихтенштајн - Македонија
    УЕФА Лига на Нации

19 Ное

20:45 Македонија - Гибралтар
    УЕФА Лига на Нации
А репрезентација