Информација за замена на билетите купени онлајн

Објавено на 31 Август, 2015 во Билети

Ве известуваме дека замената на купените онлајн карти за натпреварот Македонија - Шпанија ќе се врши на билетарата во Арена Филип II со работно време од 12:00 - 20:00 часот од 01.09 до 08.09.2015 *(најдоцна два часа пред почетокот на натпреварот).

Исто така, Ве советуваме дека сите што имаат купено онлајн карти најдобро е да ги заменат истите најдоцна до 07.09.2015 поради големиот интерес и избегнувањето на незадоволство од било каков вид.   
   
Актуелности
Календар

02 Сеп

20:45 Израел - Македонија
    А репрезентација квалификации за Светско

05 Сеп

20:45 Македонија - Албанија
    А репрезентација квалификации за Светско
А репрезентација