Фото: Последниот тренинг пред заминувањето за Албанија

Објавено на 03 Септември, 2016 во Галерија, Вести

   
   
Актуелности
Календар

02 Сеп

20:45 Израел - Македонија
    А репрезентација квалификации за Светско

05 Сеп

20:45 Македонија - Албанија
    А репрезентација квалификации за Светско
А репрезентација