ФФМ Академија: Конечен список за завршно селектирање 2006

Објавено на 09 Јуни, 2019 во Вести


Во продолжение конечен список за селектирање:

КОНЕЧЕН СПИСОК ЗА ЗАВРШНО СЕЛЕКТИРАЊЕ 2006 - 2019 ГОДИНА.pdf 

Конечен список за примени кандидати за спортска академија за учебна 2019/20 година ќе биде објавен во среда, 12. јуни 2019. година.
   
   
Актуелности
Календар

03 Сеп

00:00 Австрија - Македонија
    Женска А репрезентација квалификации за Европско

05 Сеп

20:45 Израел - Македонија
    А репрезентација квалификации за Европско

09 Сеп

20:45 Летонија - Македонија
    А репрезентација квалификации за Европско

10 Сеп

16:00 Македонија - Фарски Острови
    У21 квалификации за Европско
А репрезентација