ЕУРО 2017: Утрински тренинг пред враќањето за Сопот

Објавено на 21 Јуни, 2017 во Вести, До 21 год


Македонската репрезентација до 21 година одржа утрински тренинг во Бидгошч пред тргнувањето во базата во Сопот. Фудбалерите кои настапија против Србија имаа релаксирачки тренинг, додека другите работеа со полн интензитет.
   
   
Актуелности

15.09.2017    Вести

Влог во развој на женскиот фудбал во Македонија

Фудбалската Федерација на Македонија вложува во развојот на фудбалот во сите сегменти и нивоа од играта, и во таа насока...

Календар

06 Окт

15:00 Македонија - Србија
    У21 квалификации за Европско
20:45 Италија - Македонија
    А репрезентација квалификации за Светско

09 Окт

20:45 Македонија - Лихтенштајн
    А репрезентација квалификации за Светско
А репрезентација