Ексклузивно интервју со Александар Чеферин, претседател на УЕФА

Објавено на 20 Февруари, 2018 во Вести


Погледнете го ексклузивното интервју со претседателот на УЕФА, Александар Чеферин. Првиот човек на Европската фудбалска Асоцијација зборува за „еволуцијата“ на фудбалот, финансискиот фер-плеј, неговата одговорност како прв човек на УЕФА. Во „Куќа на фудбалот“ разговараме за угледот на Фудбалската федерација на Македонија во европски рамки, поддршката од претседателот на ФФМ, Илчо Ѓорѓиоски за неговата кандидатура, за опасностите со кои се соочува фудбалот! 

Александар Чеферин во ексклузивно интервју во „Куќа на фудбалот“.
   
   
Актуелности
Календар

21 Сеп

16:00 Македонија - Кипар
    Жени У19 пријателска

23 Сеп

11:00 Франција - Босна и Херцеговина
    Жени У17 квалификации за Европско
15:30 Унгарија - Македонија
    Жени У17 квалификации за Европско

26 Сеп

15:30 Македонија - Босна и Херцеговина
    Жени У17 квалификации за Европско
15:30 Унгарија - Франција
    Жени У17 квалификации за Европско

12 Окт

00:00 Русија - Македонија
    У21 квалификации за Европско

13 Окт

20:45 Македонија - Лихтенштајн
    УЕФА Лига на Нации
14:30 Македонија - Гибралтар
    У21 квалификации за Европско
18:00 Ерменија - Македонија
    УЕФА Лига на Нации
20:45 Лихтенштајн - Македонија
    УЕФА Лига на Нации
А репрезентација