Содржини

05.08.2015   Еднаквост

ФФМ со помош за погодените од катастрофалните поплави во тетовскиот регион

Фудбалската Федерација на Македонија ќе испрати помош за лицата погодени од катастрофалните поплави кој го зафатија тетовскиот регион.

06.06.2015   Еднаквост

27 Републички Спортски игри на лица со телесен инвалидитет во организација на МОБИЛНОСТ

Во периодот од 4ти до 7ми јуни, 2015 г. во Охрид се одржуваат 27-те по ред Републички игри за лица со телесен инвалидитет.

15.05.2015   Еднаквост

ЛИЦАТА СО ТЕЛЕСЕН ИНВАЛИДИТЕТ И ФУДБАЛОТ СО ЗДРУЖЕНИ СИЛИ ЗА ЈАКНЕЊЕ НА ПОБЕДНИЧКИОТ ДУХ

ФФМ ја зајакнува својата определба за поддршка и придонес кон подобро општество со проектот “Капитени на промени“

Календар

03 Сеп

00:00 Австрија - Македонија
    Женска А репрезентација квалификации за Европско

05 Сеп

20:45 Израел - Македонија
    А репрезентација квалификации за Европско

09 Сеп

20:45 Летонија - Македонија
    А репрезентација квалификации за Европско

10 Сеп

16:00 Македонија - Фарски Острови
    У21 квалификации за Европско
А репрезентација