Содржини

16.05.2014   Делегирање - Втора Футсал лига

Делегирање 6 плејоф коло Втора Футсал Лига

Во продолжение можете да го погледнете делегирањето за 6 плејоф коло од Втората Футсал Лига:

09.05.2014   Делегирање - Втора Футсал лига

Делегирање 4 коло плејоф Втора Футсал Лига

Во продолжение можете да го погледнете делегирањето од 4 коло плејоф во Втората Футсал Лига

30.04.2014   Делегирање - Втора Футсал лига

Делегирање 5 коло плејоф Втора Футсал Лига

Во продолжение можете да го огледнете делегирањето од 5 плејоф коло во Втората Футсал Лига

Календар

17 Ное

17:00 Чешка - Македонија
    У19 квалификации за Европско

19 Ное

20:45 Македонија - Гибралтар
    УЕФА Лига на Нации

20 Ное

17:00 Луксембург - Македонија
    У19 квалификации за Европско
А репрезентација