Содржини

26.07.2014   Делегирање - Младински Лиги

Распоред за млади категории за сезона 2014/2015

Младинската комисија при ФФМ ги објави распоредите за младинските лиги.

15.05.2014   Делегирање - Младински Лиги

Делегирање млади категории - викенд програма 17 и 18 мај

Во продолжение можете да ги видите делегирањата за натпреварите во младите категории кои ќе се одиграат овој викенд, на 17 и 18 мај:

Календар
А репрезентација