Делегирање за првите полуфинални Куп натпревари

Објавено на 27 Февруари, 2017 во Куп на Македонија


Делегирање официјални лица за првите полуфинални КУП натпревари

Први полуфинални КУП натпревари (2).pdf    
   
А репрезентација