Делегирање за млади категории за викенд коло, сезона 2017/18

Објавено на 30 Март, 2018 во Младински Лиги


Во продолжение делегирањето за младите категории за викенд коло

Делегирање на службени лица-Југо Источна лига Петлиња 18 коло.pdf 

Делегирање на службени лица-Југо Источна лига Помали Петлиња 18 коло.pdf 

Делегирање на службени лица-Кадетска втора лига 18 коло.pdf 

Делегирање на службени лица-Кадетска Регионална лига - Запад 18 коло.pdf 

Делегирање на службени лица-Кадетска супер лига 18 коло.pdf 

Делегирање на службени лица-Пелагониско-Езерска лига Петлиња 17 коло.pdf 

Делегирање на службени лица-Пелагониско-Езерска лига Помали Петлиња 17 коло.pdf 

Делегирање на службени лица-пионерска Регионална лига Исток 15 коло.pdf 

Делегирање на службени лица-Полошка лига 18 коло.pdf 

Делегирање на службени лица-Помлада пионерска втора лига 18 коло.pdf 

Делегирање на службени лица-Помлада пионерска Регионална лига Исток 15 коло.pdf 

Делегирање на службени лица-Помлада пионерска супер лига 18 коло.pdf 

Делегирање на службени лица-Скопска лига петлиња-ген 2003 18 коло.pdf 

Делегирање на службени лица-Скопска лига Помалипетлиња-ген 2004 18 коло.pdf 

Делегирање на службени лица-Скопска ФФМ лига петлиња-ген 2003 17 коло.pdf 

Делегирање на службени лица-Скопска ФФМ лига Помалипетлиња-ген 2004 17 коло.pdf 
   
   
Актуелности

13.10.2018    Вести

Вечно ќе се памети првата победа на Македонија во Крањ против Словенија

На 13. октомври 1993 година во Крањ, започна историјата на нашата фудбалска репрезентација. Стартуваше со блескав триумф...

Календар

16 Окт

14:30 Македонија - Гибралтар
    У21 квалификации за Европско
18:00 Ерменија - Македонија
    УЕФА Лига на Нации

20 Окт

11:00 Фарски Острови - Израел
    У17 квалификации за Европско
14:30 Шпанија - Македонија
    У17 квалификации за Европско

23 Окт

11:00 Шпанија - Фарски Острови
    У17 квалификации за Европско
14:30 Израел - Македонија
    У17 квалификации за Европско

26 Окт

14:30 Македонија - Фарски Острови
    У17 квалификации за Европско
14:30 Израел - Шпанија
    У17 квалификации за Европско

16 Ное

20:45 Лихтенштајн - Македонија
    УЕФА Лига на Нации
20:45 Македонија - Гибралтар
    УЕФА Лига на Нации
А репрезентација