Делегирање за млади категории, сезона 2016/17

Објавено на 07 Април, 2017 во Младински Лиги


Во продолжение делегирањето за младите категории за викенд коло

Делегирање на службени лица-15 коло Регионална Езерска лига 2003 ген.pdf 

Делегирање на службени лица-15 коло Регионална Езерска лига 2002 ген.pdf 

Делегирање на службени лица-14 коло Полошка регионална лига 2002 ген.pdf 

Делегирање на службени лица-15 коло Скопска регионална лига-2002 ген .pdf 

Делегирање на службени лица-15 коло Скопска регионална лига-2003 ген .pdf 

Делегирање на службени лица-18 коло Скопска регионална лига-2003 ген ФФМ.pdf 

Делегирање на службени лица-15 коло Регионална Југо Источна лига 2003 ген.pdf 

Делегирање на службени лица-15 коло Регионална Југо Источна лига 2002 ген.pdf 

Делегирање на службени лица-15 коло Регионална Пелагониска лига 2003 ген.pdf 

Делегирање на службени лица-15 коло Регионална Пелагониска лига 2002 ген.pdf 

Делегирање на службени лица-13 коло Помлада пионерска Регионална лига.pdf 

Делегирање на службени лица-18 коло Помлада пионерска Втора лига.pdf 

Делегирање на службени лица-18 коло Кадетска Втора лига.pdf 

Делегирање на службени лица-16 коло Помлада пионерска Супер лига.pdf 

Делегирање на службени лица-16 коло Кадетска Супер лига.pdf    
   
Актуелности
Календар

21 Сеп

16:00 Македонија - Кипар
    Жени У19 пријателска

23 Сеп

11:00 Франција - Босна и Херцеговина
    Жени У17 квалификации за Европско
15:30 Унгарија - Македонија
    Жени У17 квалификации за Европско

26 Сеп

15:30 Македонија - Босна и Херцеговина
    Жени У17 квалификации за Европско
15:30 Унгарија - Франција
    Жени У17 квалификации за Европско

12 Окт

00:00 Русија - Македонија
    У21 квалификации за Европско

13 Окт

20:45 Македонија - Лихтенштајн
    УЕФА Лига на Нации
14:30 Македонија - Гибралтар
    У21 квалификации за Европско
18:00 Ерменија - Македонија
    УЕФА Лига на Нации
20:45 Лихтенштајн - Македонија
    УЕФА Лига на Нации
А репрезентација