Делегирање за 1Б лига 8 коло

Објавено на 01 Декември, 2014 во Млади делегирање


Во продолжение можете да го погледнете делегирањето за 1Б лига 8 коло

Delegiranje 8 kolo 1B liga.pdf    
   
А репрезентација