Делегирање Втора МФЛ Запад, 2 коло, сезона 2017/18

Објавено на 05 Септември, 2017 во Втора МФЛ


Во продолжение можете да го погледнете делегирањето за Втора МФЛ Запад 2 коло

2 коло Втора МФЛ Запад.pdf    
   
Актуелности

15.09.2017    Вести

Влог во развој на женскиот фудбал во Македонија

Фудбалската Федерација на Македонија вложува во развојот на фудбалот во сите сегменти и нивоа од играта, и во таа насока...

Календар

06 Окт

15:00 Македонија - Србија
    У21 квалификации за Европско
20:45 Италија - Македонија
    А репрезентација квалификации за Светско

09 Окт

20:45 Македонија - Лихтенштајн
    А репрезентација квалификации за Светско
А репрезентација