Делегирање Втора Футсал Лига 6 коло плеј оф

Објавено на 12 Мај, 2016 во Втора Футсал лига


Во продолжение делегирањето за Втора Футсал Лига 6 коло Плеј оф

6то коло Плеј Оф.pdf    
   
А репрезентација