Делегирање Втора Футсал Лига 5 коло, сезона 2016/17

Објавено на 18 Ноември, 2016 во Втора Футсал лига


Во продолжение делегирањето за Втора Футсал Лига 5 коло

5 КОЛО 2 ФЛ.pdf    
   
А репрезентација