Делегирање Втора Футсал Лига 4 коло, сезона 2016/17

Објавено на 10 Ноември, 2016 во Втора Футсал лига


Во продолжение делегирањето за 4 коло Втора Футсал Лига

делегирање 4 коло 2 фл.pdf    
   
А репрезентација