Делегирање Втора Футсал Лига, 1 коло пеј оф, сезона 2016/17

Објавено на 20 Април, 2017 во Втора Футсал лига


Во продолжение делегирањето за Втора Футсал Лига 1 коло плеј оф

1 КОЛО ПЛЕЈ ОФ 2 ФУТСАЛ ЛИГА.pdf    
   
Актуелности

22.11.2017    Вести

Нашиот Јане: „Кога играм фудбал се чувствувам како сите други“

Тоа што е врзан за количка не го спречува 9 годишниот Јане да игра фудбал во секоја прилика....

17.11.2017    Вести

Одржани семинари / советувања за родители чии деца се членови во клубовите во детските лиги на ФФМ

Одделот за Грасрут фудбал и Центарот за Едукација на ФФМ а во склоп на обврските од УЕФА грасрут програмата и својата пр...

Календар
А репрезентација