Делегирање службени лица за младите категории, сезона 2016/17

Објавено на 28 Април, 2017 во Младински Лиги


Во продолжение делегирањето за младите категории за викенд коло

Делегирање на службени лица-Езерска регионална лига 2002 ген 17 коло.pdf 

Делегирање на службени лица-Езерска регионална лига 2003 ген 17 коло.pdf 

Делегирање на службени лица-Југоисточна регионална лига 2002 ген 17 коло.pdf 

Делегирање на службени лица-Југоисточна регионална лига 2003 ген 17 коло.pdf 

Делегирање на службени лица-Кадети Втора лига 21 коло.pdf 

Делегирање на службени лица-Пелагониска регионална лига 2002 ген 17 коло.pdf 

Делегирање на службени лица-Пелагониска регионална лига 2003 ген 17 коло.pdf 

Делегирање на службени лица-Помлади пионери Втора лига 21 коло.pdf 

Делегирање на службени лица-Помлади пионери Регионална лига 15 коло.pdf 

Делегирање на службени лица-СКОПСКА регионална лига 2002 ген 18 коло..pdf 

Делегирање на службени лица-СКОПСКА регионална лига 2003 ген 18 коло..pdf 

Делегирање на службени лица-СКОПСКА регионална лига 2 2003 ген 20 коло..pdf 
   
   
Актуелности
Календар

21 Сеп

16:00 Македонија - Кипар
    Жени У19 пријателска

23 Сеп

11:00 Франција - Босна и Херцеговина
    Жени У17 квалификации за Европско
15:30 Унгарија - Македонија
    Жени У17 квалификации за Европско

26 Сеп

15:30 Македонија - Босна и Херцеговина
    Жени У17 квалификации за Европско
15:30 Унгарија - Франција
    Жени У17 квалификации за Европско

12 Окт

00:00 Русија - Македонија
    У21 квалификации за Европско

13 Окт

20:45 Македонија - Лихтенштајн
    УЕФА Лига на Нации
14:30 Македонија - Гибралтар
    У21 квалификации за Европско
18:00 Ерменија - Македонија
    УЕФА Лига на Нации
20:45 Лихтенштајн - Македонија
    УЕФА Лига на Нации
А репрезентација