Делегирање службени лица за Куп на Р.М. 1/8 финале, прв натпревар

Објавено на 12 Септември, 2017 во Куп на Македонија


Во продолжение делегирањето за Куп на РМ, 1/8 финале прв натпревар

Делегирање Куп на Р.М.pdf    
   
Актуелности

15.09.2017    Вести

Влог во развој на женскиот фудбал во Македонија

Фудбалската Федерација на Македонија вложува во развојот на фудбалот во сите сегменти и нивоа од играта, и во таа насока...

Календар

06 Окт

15:00 Македонија - Србија
    У21 квалификации за Европско
20:45 Италија - Македонија
    А репрезентација квалификации за Светско

09 Окт

20:45 Македонија - Лихтенштајн
    А репрезентација квалификации за Светско
А репрезентација