Делегирање Прва ЖФЛ 18 коло

Објавено на 01 Јуни, 2017 во Прва ЖФЛ


Во продолжение делегирањето за Прва ЖФЛ 18 коло

Делегирање на службени лица-Прва женска лига 18 коло.pdf    
   
Актуелности

15.09.2017    Вести

Влог во развој на женскиот фудбал во Македонија

Фудбалската Федерација на Македонија вложува во развојот на фудбалот во сите сегменти и нивоа од играта, и во таа насока...

Календар

06 Окт

15:00 Македонија - Србија
    У21 квалификации за Европско
20:45 Италија - Македонија
    А репрезентација квалификации за Светско

09 Окт

20:45 Македонија - Лихтенштајн
    А репрезентација квалификации за Светско
А репрезентација