Делегирање Прва ЖФЛ 9 коло, сезона 2016/17

Објавено на 25 Ноември, 2016 во Прва ЖФЛ


Во продолжение делегирањето за Прва ЖФЛ 9 коло

Делегирање на службени лица за 9 коло на Прва женска лига.pdf    
   
А репрезентација