Делегирање Прва ЖФЛ 8 коло, сезона 2016/17

Објавено на 18 Ноември, 2016 во Прва ЖФЛ


Во продолжение делегирањето за прва женска лига 8 коло

Делегирање на службени лица за 8 коло-Прва Женска лига.pdf    
   
А репрезентација