Делегирање Прва ЖФЛ 7 коло

Објавено на 10 Ноември, 2017 во Прва ЖФЛ


Во продолжение делегирањето за Прва ЖФЛ 7 коло

Делегирање на службени лица-Прва Женска лига 7 коло.pdf    
   
Актуелности

22.11.2017    Вести

Нашиот Јане: „Кога играм фудбал се чувствувам како сите други“

Тоа што е врзан за количка не го спречува 9 годишниот Јане да игра фудбал во секоја прилика....

17.11.2017    Вести

Одржани семинари / советувања за родители чии деца се членови во клубовите во детските лиги на ФФМ

Одделот за Грасрут фудбал и Центарот за Едукација на ФФМ а во склоп на обврските од УЕФА грасрут програмата и својата пр...

Календар
А репрезентација