Делегирање Прва ЖФЛ 6 коло, сезона 2016/17

Објавено на 04 Ноември, 2016 во Прва ЖФЛ


Во продолжение делегирањето за прва женска лига 6 коло

Делегирање на службени лица за 6 коло-Прва Женска лига.pdf    
   
Актуелности

17.04.2018    Вести

Академијата на ФФМ оствари четири победи на пет натпревари на турнирот во Ереван

Нашиот Матеј Георгиев беше прогласен за најдобар фудбалер на турнирот на кои само Македонија беше претставувана од Акаде...

Календар
А репрезентација