Делегирање Прва ЖФЛ 16 коло, сезона 2016/17

Објавено на 12 Мај, 2017 во Прва ЖФЛ


Во продолжение делегирањето за Прва ЖФЛ 16 коло

Делегирање на службени лица-Прва женска лига-16 коло.pdf    
   
А репрезентација