Делегирање Прва ЖФЛ 14 коло, сезона 2016/17

Објавено на 21 Април, 2017 во Прва ЖФЛ


Во продолжение делегирањето за Прва ЖФЛ 14 коло

Делегирање на службени лица за 14 коло во Прва ЖФЛ-1.pdf    
   
Актуелности
Календар

02 Сеп

20:45 Израел - Македонија
    А репрезентација квалификации за Светско

05 Сеп

20:45 Македонија - Албанија
    А репрезентација квалификации за Светско
А репрезентација