Делегирање Прва ЖФЛ 12 коло, сезона 2016/17

Објавено на 24 Март, 2017 во Прва ЖФЛ


Во продолжение делегирањето за Прва ЖФЛ 12 коло

СУДИИ КОНТРОЛОРИ 12 КОЛО ПРВА ЖЕНСКА ЛИГА.pdf    
   
Актуелности

15.09.2017    Вести

Влог во развој на женскиот фудбал во Македонија

Фудбалската Федерација на Македонија вложува во развојот на фудбалот во сите сегменти и нивоа од играта, и во таа насока...

Календар

06 Окт

15:00 Македонија - Србија
    У21 квалификации за Европско
20:45 Италија - Македонија
    А репрезентација квалификации за Светско

09 Окт

20:45 Македонија - Лихтенштајн
    А репрезентација квалификации за Светско
А репрезентација