Делегирање ПРва ЖФЛ 1 коло, сезона 2017/18

Објавено на 31 Август, 2017 во Прва ЖФЛ


Во продолжение делегирањето за Прва ЖФЛ 1 коло

Делегирање на службени лица за Прва женска лига 1 коло.pdf    
   
А репрезентација