Делегирање Прва МФЛ 32 коло, сезона 2017/18

Објавено на 30 Април, 2018 во Прва МФЛ


Во продолжение делегирањето за Прва МФЛ 32 коло сезона 2017/18

32 kolo Prva MFL.pdf 

Жребот за натпреварите од 33 коло ќе се спроведе во петок, 4 мај 2018 година во ПРЕС салата на ФФМ во 12:30 часот.
   
   
А репрезентација