Делегирање Прва МФЛ 31 коло, сезона2017/18

Објавено на 27 Април, 2018 во Прва МФЛ


Во продолжение делегирањето за 31 коло Прва МФЛ за сезона 2017/18,

31 kolo Prva MFL.pdf 

Жребот за натпреварите од 32 коло ќе се спроведе во понеделник, 30 април 2018 година во ПРЕС салата на ФФМ во 12:30 часот.
   
   
А репрезентација