Делегирање Прва МФЛ 3 коло, сезона 2018/19

Објавено на 23 Август, 2018 во Прва МФЛ


Во продолжение делегирањето за Прва МФЛ 3 коло

3 kolo Prva MFL.pdf    
   
А репрезентација