Делегирање Прва МФЛ 22 коло, сезона 2018/19

Објавено на 07 Март, 2019 во Прва МФЛ


Во продолжение делегирањето за Прва МФЛ 22 коло, сезона 2018/19

22 kolo Prva MFL.pdf    
   
Актуелности
Календар

07 Јун

20:45 Македонија - Полска
    А репрезентација квалификации за Европско

10 Јун

20:45 Македонија - Австрија
    А репрезентација квалификации за Европско
А репрезентација